1
2
3
4
Toen het fluitsignaal van de scheidsrechter klonk, gingen we fel van start en we kregen veel kansen, maar we scoorden niet. Vlak voor rust wist de tegenstander helaas wel via de paal te scoren; we stonden met 1-0 achter.
Al met al kunnen we tevreden zijn met een gelijkspel. De uitslag is wel terecht. Volgende week doen we een nieuwe poging voor de winst.
In de rust gaf onze coach enkele tips en na de thee begonnen we vol goede moed aan de tweede helft. Het harde werken werd al snel beloond, want na twee minuten schoot Maartje van afstand raak en kwamen we op gelijke hoogte. De laatste minuten waren erg spannend, maar het bleef 1-1.
Vandaag moesten we uit tegen FC Amersfoort. Vol goede moed vertrokken we rond 12 uur vanuit Apeldoorn. Na het omkleden maakte onze coach de opstelling bekend en wenste hij ons veel succes.